Carreteras y Drenajes, S.A.

Els nostres productes

Construcció i seguretat vial

La nostra empresa

La nostra activitat principal sempre ha estat el subministrament i instal·lació de barreres de seguretat metàl·liques, encara que amb el temps hem anat incorporant nous sistemes de contenció de vehicles, com ara ampits, barreres mixta d’acer i fusta, baranes metàl·liques i de fusta, sistemes de protecció de motoristes i recentment tancaments de finques de conreu amb risc d’intrusió de fauna salvatge.

L’experiència adquirida al voltant de la varietat i la quantitat de projectes desenvolupats està avalada per l’especialització i capacitat del nostre equip de professionals orientats a adaptar les necessitats del client. La filosofia empresarial de CYDSA, orientada cap a la satisfacció del client, el compromís amb el medi ambient i la societat, es basa en la qualitat, la professionalitat i l’evolució constant, fet que permet que la nostra especialització en sistemes de contenció sigui un punt fort valorat pels nostres clients.

Amb els anys, CYDSA ha esdevingut una empresa referent al sector, participant en els projectes de carreteres, autovies i autopistes més importants del país. CYDSA posseeix unes instal·lacions de 1000m2 situades a St. Esteve Sesrovires (Barcelona) per a emmagatzematge i fabricació de productes, a les quals també es troben les oficines centrals.

Ens és molt grat que estigueu visitant el nostre espai web, esperant que pugueu trobar informació del vostre interès, i quedem a la vostra disposició per a les consultes que considereu.

On ens pot trobar

Contacti'ns

Polígon Industrial Sesrovires

C/ Miquel Servet 9, 08635Sant Esteve Sesrovires (Barcelona)

Dilluns a dijous: 8h a 18h | Divendres: 8h a 17h

    Protecció de dades personals. Utilitzarem les vostres dades per respondre consultes i realitzar anàlisis estadístiques. Per a més informació sobre el tractament i els seus drets, consulteu la Política de Privacitat.
    Ves al contingut